VVD Beverwijk organiseert gratis webinar voor ondernemers

Waarom is het ene bedrijf wél succesvol op sociale media en het andere niet? Juist nu is digitaal zichtbaar zijn belangrijker dan ooit. De Beverwijkse VVD-fractie organiseert daarom op dinsdag 26 mei om 20:00 een Webinar over digitale marketing voor ondernemers. In deze webinar wordt uiteengezet hoe ondernemers sociale media het beste in kunnen zetten voor hun bedrijf. De VVD denkt dat hier behoefte aan is aangezien door de coronamaatregelen het belang van het goed inzetten van digitale marketing nog belangrijker is geworden.

 

De webinar zal gegeven worden door Beverwijker en digitaal marketingexpert Achmed Awad, oprichter van TheNextAd. Hij haalt digitale marketing uit de blackbox en vertelt hoe iedereen via een vast stappenplan een succesvol marketingplan kan opstellen en optimaal gebruik kan maken van de belangrijkste kanalen.

 

De webinar is te volgen via een livesessie op Facebook op de pagina van VVD Beverwijk. Kijkers hebben tijdens de sessie de mogelijkheid om vragen te stellen. Vooraf vragen indienen is mogelijk via de Facebookpagina van VVD Beverwijk. De Beverwijkse VVD-fractie hoopt met deze webinar ondernemers een steuntje in de rug te geven in deze moeilijke tijden.


Aanmelden kan op: https://www.facebook.com/events/256051822267157/

Zet cookies aan om de video te tonen.