Kandidatenlijst VVD Beverwijk vastgesteld

De leden van VVD Beverwijk hebben de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar vastgesteld. De leden hebben een duidelijke keuze gemaakt. De nieuwe koers van de afgelopen jaren wordt doorgezet. Er is gekozen voor een zeer diverse lijst van kandidaten met veel nieuwe gezichten. Een mengeling van jong en oud, man en vrouw, met ervaring, kennis en kunde op alle vlakken. Zowel in de gemeenteraad als daarbuiten.

 

Serge Ferraro was reeds als lijsttrekker gekozen. Huidig steunfractielid Kevin Benning (25) is als nummer twee op de lijst gekozen. Benning is politicoloog en studeert daarnaast bestuurskunde. Hij wordt op plaats drie gevolgd door Barbara Middendorp (44), eigenaar van een winkel in het centrum. Het huidige raadslid Pieter Heinink (63) staat op de vierde plek en brengt veel raadservaring voor de VVD mee.

 

Op nummer 5 staat de voorzitter van de ouderenbond KBO Bart van Wijck (72) uit Wijk aan Zee. Hij wordt op 6 gevolgd door een andere Wijk aan Zeeër Jeroen Louter (46). De plekken 7 tot en met 9 worden respectievelijk ingenomen door zorgcoördinator en voormalig onderwijsadviseur Ilona Zijlstra (39), het jonge talent uit een echte ondernemersfamilie Quincy Geel (23) en ondernemer en vrijwillig brandweerman Maurice Meijer (40).

 

De lijst wordt afgesloten door Trudy Vos van Loon (62) en Stefanos Scholten (19). Lijstduwer is Mark van de Ven (47). Van de Ven is voorzitter van RKVV DEM en vanwege de sport zeer betrokken bij de VVD.

 

“Ik ben trots op dit nieuwe VVD team,” geeft lijsttrekker Ferraro in een reactie aan, “de kandidaten vullen elkaar perfect aan. Ik ben blij dat de VVD leden met deze kandidatenlijst is gekomen. Ik heb alle vertrouwen in een goed resultaat bij gemeenteraadsverkiezingen.” Voorzitter Paul ten Westeneind vult Ferraro aan: “De VVD zal met dit team de komende vier jaar met goede liberale oplossingen komen voor de zaken die Beverwijkers en Wijk aan Zeeërs raken.”